This topic is locked from further discussion.
[QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....AARONRULZ1
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....Def_Jef88
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range Before high school.[QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....AARONRULZ1
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range Before high school. 12-14 maybe?[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....Def_Jef88
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range Before high school. 12-14 maybe?Younger than 14.[QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....AARONRULZ1
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range Before high school. 12-14 maybe?Younger than 14. 12 is as young as i go....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....Def_Jef88
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range Before high school. 12-14 maybe?Younger than 14. 12 is as young as i go.... Stop before it gets ugly[QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"][QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="Def_Jef88"]Isn´t kratos a guy with yaoi in his sig ? Yes,and you like lolicon. Yuri FTW!!!!! loli-yuri ftw....[QUOTE="AARONRULZ1"][QUOTE="AgentA-Mi6"][QUOTE="Def_Jef88"]Kratos, definetly....a55assin
>_____>
I was talking about yuri WITHOUT little girls. define little.... Young girls. i need an age range Before high school. 12-14 maybe?Younger than 14. 12 is as young as i go.... Stop before it gets ugly Fine with me.Please Log In to post.
Log in to comment